Uyuşturucu ile mücadelede basının rolü sempozyumu

Uyuşturucu ile mücadelede basının rolü sempozyumu

Anadolu Yayıncılar Derneği Gazetecileri Mardin’de buluşturuyor.

01 Temmuz 2020 - 15:48

Ünlü gazeteciler Mardin'de uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolünü anlatacaklar.18 Temmuz Cumartesi  Günü Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonu'nda Saat 15.00'te Artan Uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek için düzenlenecek programa; Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Kanal 24 Ankara Temsilcisi Melik Yiğiter,  Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, ATV-A haber Genel  Koordinatörü Fatih Atik, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, konuşmacı olarak katılacak.

Mardin  Valisi Mahmut Demirtaş ile Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcosar'ın birer konuşma yapması planlanan konferans  yerel ve ulusal kanallardan da canlı yayınlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AYD Başkanı Sinan Burhan, ”Gazeteci dostlarda Mardin’de olacağız uyuşturucuyla mücadelede medyaya düşen görevleri anlatacağız bize bu konuda destek veren içişleri bakanlığımıza teşekkür ediyorum“ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda