Urfalılar Antep Havalimanını kullanmaya mecbur!

Urfalılar Antep Havalimanını kullanmaya mecbur!

Şanlıurfa’daki GAP Havalimanında uçak seferlerinin azlığı şehirdeki vatandaşları çileden çıkardı. Mecburen Gaziantep Havalimanını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, sefer düzenlemelerindeki sıkıntıların giderilmesi için yetkililere çağrı yaptı.

26 Ekim 2021 - 11:00 - Güncelleme: 26 Ekim 2021 - 14:23

Şanlıurfa GAP Havalimanına çok az sayıda uçuş verilmesi kentteki halkı, Gaziantep Havalimanını kullanmaya mecbur bırakıyor. Urfa’dan Ankara, İstanbul ve İzmir’e düzenlenen sefer sayılarının az olması nedeniyle Gaziantep Havalimanına yönelmek zorunda kalan vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor. Sorunun biran önce çözülmesini isteyen vatandaşlar, Antep’e keyif için gitmediklerini belirtiyor.

Sefer düzenlemelerinden dolayı mağdur olduklarını ifade eden vatandaşlardan Yusuf Esen, tepkisini sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi. Esen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Antep’teyiz ama keyiften değil. Urfa’nın uçak saatlerinin doğru düzgün olmadığından dolayı. Belki bir çözüm bulabilirsiniz. İnsanlar günü birlik İstanbul’a gidip gelebilir.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda