Urfalı başkanın paylaşımı Türkiye gündemini değiştirdi

Urfalı başkanın paylaşımı Türkiye gündemini değiştirdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş yaptığı çekiliş ile raflardaki kitapların ekran görüntüsünü alan ve #Urfafıstığı hashtagi ile paylaşan 50 talihliye kitap hediye edeceklerini açıkladı.

22 Kasım 2020 - 12:20 - Güncelleme: 22 Kasım 2020 - 12:34

Koronavirüsün yayılmasını engellemeye yönelik alınan tedbirler sonrası belediyelerin çekiliş etkinlikleri de yeniden başladı.

Haftasonları getirilen kısıtlamalar ile birlikte vatandaşları kitap okumaya yönlendirmek için paylaşımda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir çekiliş başlattı.

 

Kuş, yaptığı paylaşım ile tüm kitaplar raftayken ekran görüntüsü alan ve #Urfafıstığı hashtagi ile paylaşan 50 talihliye, kitap hediye edileceğini kaydetti. Çekilişin başlamasıyla vatandaşlar ekran görüntülerini paylaşınca, #Urfafıstığı hashtagi de Türkiye gündeminde Trend Topic (TT) listesine girdi.



Öte yandan, haftaiçi açıklanacak sonuç ile kitap kazanan talihli kişilere, Urfa Fıstığı, Urfa İsotu ve baklava da hediye edilecek.

İşte, o çekiliş:

Evde kalanlarla eğlenceli bir oyun...

Raflardaki kitapları yerinde durduran 50 kişiye çekilişle kitap, Urfa Fıstığı, Urfa İsotu ve baklava hediyemiz olacak. #URFAFISTIĞI hashtagıyla ekran görüntüsünü paylaşım altına eklemeyi, rt, beğeni ve takip etmeyi unutmayalım:) pic.twitter.com/lhluGml7wK

— Mehmet Kuş

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda