Urfa Valiliği’nden Türkiye’de ilk! Mobil uygulama başladı

Urfa Valiliği'nden Türkiye'de ilk! Mobil uygulama başladı

Şanlıurfa Valiliği, pandemi sürecinde koronavirüs ile mücadelede alınan kararlar ve duyuruları vatandaşlara hızlı bir şekilde ulaştırmak amacıyla mobil uygulamasını hayata geçirdi. Bu, valilikler arasında bir ilk olduğu öğrenildi.

10 Ağustos 2020 - 12:20 - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 - 12:51

Bilgiye bir tık ile ulaşılan teknoloji çağında Şanlıurfa Valiliği de vatandaşların bilgiye daha kolay ulaşımını sağlanmak amacıyla "Mobil uygulama" başlattı. 

Ölümcül koronavirüs salgını nedeniyle Türkiyede devam eden mücadele sürecinde Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Valilikler aracılığıyla ilgli veriler, alınan kararlar ve duyurular tüm digital platformalar ile kitle iletişim araçları aracılığıyla paylaşılıyor.

Şanlıurfa Valililiği ise iller bazında alınan kararları resmi internet sitesi www.sanliurfa.gov.tr üzerinden vatandaşlara duyuruyor. Valilik sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanıyor ancak bilgiye erişimde bunlarla yetinmeyen Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü valilikler arasında bir ilke imza atarak Valiliğin resmi mobil uygulamasını hayat geçirdi. IOS ve Android platformlarında kullanıma sunulan uygulama Google Play ve App Store’dan ücretsiz indirilebilinirken uygulama üzerinden Valiliğin sitesinde yer alan tüm duyuru ve kararlara daha hızlı ulaşma imkanı sağlanıyor.

Vatandaşlar uygulamayı https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alosgoapps.urfavalilik VE https://apps.apple.com/app/id1526454340  adresinden indirebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda