Urfa sağlık camiası yasta! Hemşireyi kazada kaybettik

Urfa sağlık camiası yasta! Hemşireyi kazada kaybettik

Şanlıurfa'da yaklaşık 25 yıldır hemşire olarak görev yapan Habibe Keser'in trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi sonucu Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü taziye mesajı yayımladı.

06 Şubat 2021 - 00:20 - Güncelleme: 06 Şubat 2021 - 09:37

Şanlıurfa'da sağlık camiasını yasa boğan bir olay yaşandı. 

Kaza, dün Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda meydana geldi. 38 RA 310 plakal otomobili ile görev yaptığı Şanlıurfa’dan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ailesini ziyarete giden hemşire Habibe Keser'in aracına Tamer G. yönetimindeki 33 ENG 65 plakalı TIR, arkadan çarptı. 

Kazada otomobil sürücü Habibe Keser ile araçta bulunan Melisa K. (24) ve Kumsal K. (4) ağır yaralandı. Kaza yerine çağrılan ambulanslarlarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Habibe Keser, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Acı olayın ardından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş bir taziye mesajı yayımladı. Müdür Erkuş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'mizde hemşire olarak görev yapan Habibe Keser'in elim bir trafik kazası sonrası vefatını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda