Urfa’nın ilçesinde esnafa ’bayrak’ dağıtıldı

Urfa'nın ilçesinde esnafa 'bayrak' dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, Belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı nedeniyle vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

23 Nisan 2020 - 13:00 - Güncelleme: 23 Nisan 2020 - 13:05

Halfeti Belediyesi tarafından ilçede vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, TBMM’nin açılışının 100. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj da yayınladı.

Albayrak, TBMM’nin Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir şiarıyla kurulduğunu, Gazi Meclisin tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığını tüm dünyaya ilan ettiğini söyledi.



Millet olarak, TBMM’nin devraldığı istiklal, hürriyet ve milli irade mirasının günümüze kadar sürdürülmesinin gururunu yaşadıklarını da belirten Albayrak, "23 Nisan’ın geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara olan güveni, umudu gösteriyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Türkiye’yi büyük hedeflerine ulaştıracağına inancımız tamdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. Kuruluş yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadelesine omuz veren, vatan uğruna şehit düşen, gazi olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda