Urfa’dan şehirlerarası salgın taşımacılığı!

Urfa'dan şehirlerarası salgın taşımacılığı!

Ölümcül koronavirüs salgını nedeniyle toplu taşımada uyulması gereken kuralları hiçe sayan Urfa Cesur Turizm, adeta salgına davetiye çıkardı. Otobüste maske ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü. Yolcular duruma tepki gösterdi.

16 Ağustos 2020 - 16:40 - Güncelleme: 16 Ağustos 2020 - 18:03

Şanlıurfa'da koronavirüs adeta kol gezerken, şehirlerarası salgın da yine Şanlıurfalılar tarafından yapılıyor.

Ölümcül salgın koronavirüsün yayılımının önlenmesi için sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması gerekiyor ancak çoğu platformda bu kurallar hiçe sayılıyor. Onlardan biri de toplu taşıma araçları... Şanlıurfa'dan Antalya'ya yolcu taşıyan Urfa Cesur firmasına ait otobüs, iddiaya göre Ahmet İnce isimli yolcuya "Tek oturacaksın" denmesine rağmen araç hareket ettikten kısa bir süre sonra yanına maskesiz biri oturdu. Tüm uyarılarına rağmen yanındaki yolcu oturduğu yerden kalkmazken maskesiz olması da yolcu İnce'yi adeta çildeden çıkardı. Yolcu İnce otobüsteki tedbirsizliği kayda aldı. Otobüste çoğu yolcunun maskesiz oluşu da dikkatlerden kaçmadı. Kısa bir süre sonra yaşanan tartışma sonrası yolcu İnce'nin yeri değiştirildi ve başka bir koltukta seyahat etmek zorunda kaldı.

Yaşadıklarını anlatan yolcu İnce, "Şanlıurfa'dan Antalya'ya yer ayırdım bu koltukta tek seyahat edecektim yazıhaneden öyle söylediler ama otogardan hareket eder etmez bu adam eşinin yanından kalkıp yanıma oturdu rahatsız olduğumu söyledim, adam dinlemedi. Maske tak dedim ısrarla takmam dedi bu adamın yanıma oturmasını muavin söylemiş sonrası kavga gürültü ve beni Gaziantep'ten sonra baska koltuğa aldılar. Firma Urfa Cesur otobüsüdür" diyerek yetkililerin denetim yapmalarını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda