Urfa’da zincirleme trafik kazası! Duruma isyan ettiler

Urfa'da zincirleme trafik kazası! Duruma isyan ettiler

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'nde iddiaya göre bir çöp kamyonu şoförünün hatalı sollamasından kaynaklanan kazada 4 araç birbirine girdi. Şans eseri yaralanan olmazken araç sahipleri duruma isyan etti. 

26 Mart 2021 - 21:40 - Güncelleme: 26 Mart 2021 - 22:34

Kaza, bugün sabah saatlerinde Necmettin Cevheri Bulvarı üzerindeki alt geçitte meydana geldi.

İddiaya göre henüz hangi belediyeye ait olduğu tespit edilemeyen bir çöp kamyonunun sürücü hatalı sollama yapınca 14 BT 951, 63 ACK 916, 44 KD 166 ve plakası öğrenilemeyen bir araç çarpıştı. 4 aracın karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmadı ancak araçların hepsinde maddi hasar yaşandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken kaza nedeniyle aksayan trafik de araçların yoldan çekilmesiyle normal seyrine döndü. Geriye hurdaya dönmüş araçlar ve öfkeli sürücüler kaldı.

"DAVA AÇACAĞIM"

Sürücülerden biri Şanlıurfa trafiğinde çöp kamyonları ve otobüs şoförlerinin hızlı araç kullanmaları ve hatalı sollamaları nedeniyle sık sık benzer kazaların yaşandığını dile getirerek konunun takipçisi olacağını, aracın hangi belediyeye ait olduğunu tespit ettikten sonra dava açacağını belirtti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...