Urfa’da yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Urfa'da yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde kent merkezinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

01 Haziran 2020 - 15:20 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 16:09

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde belirlenen programlar dahilinde yolların hem ağını genişletiyor hem de kalitesini her geçen gün artırıyor.

EKİPLER HER GÜN SAHADA

Şanlıurfa'da 13 ayrı ilçede eşit hizmet anlayışıyla çalışan, kırsal mahallelerin yol yapım ve onarım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri 179 iş makinesi ve 204 personelle sahada hizmet veriyor.

Şanlıurfa'da asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsalda birçok ilçede beton yol, sathi asfalt, stabilize, yama, bakım ve onarımlarını sürdürerek sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlıyor.

 

ZARAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR

Nisan ve Mayıs ayında yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde zarar gören yolların onarımını titizlikle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar sathi kaplama ve geçici tamiratlarla geçiştirilen kırsal kesim yolları beton ve sıcak asfaltla buluşuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda