Urfa’da sosyal mesafe hiçe sayıldı

Urfa'da sosyal mesafe hiçe sayıldı

Koronavirüs gölgesinde kalan LGS kapsamındaki merkezi sınav saat 09.30’da başlarken, Şanlıurfa'daki bazı okullarda yaşanan manzara korkuttu.

20 Haziran 2020 - 10:35

Günlerdir hatta aylardır "Sosyal mesfae nasıl sağlanacak?" diye konuşuluyordu. Ama bugün bir çok okuldan gelen ve sosyal medyada paylaşılan görültüler sosyal mesafenin hiçe sayıldığını gösterdi.

Öğrencilerin uzun süredir büyük bir heyecanla beklediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav saat 09.30’da başladı.

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, öğrenciler velileriyle sınava girecekleri okullara gitti. Ancak kentteki bazı okullarda yaşanan görüntüler, tedirginliğe neden oldu.

Tüm dünyada binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle maske ve sosyal mesafe çağrıları yapılırken, ortaya çıkan manzarada bazı ailelerin maske ve sosyal mesafe kurallarını unuttuğu görüldü.

Yine sınava girecek öğrenciler de tek tek sınıflara alınırken, sırada bekleyen öğrenciler arasında sosyal mesafenin olmaması da tepki topladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda