Urfa’da kaybolan çocuk olayından dram çıktı !

Urfa'da kaybolan çocuk olayından dram çıktı !

Şanlıurfa'da kaybolan ve Gaziantep'te bulunan Urfalı çocuğun kayıp hikayesinin ardından yürek burkan bir dram çıktı. Hikayede öksüzlük, babasızlık, mevsimlik işçilik ve yoksulluk var...

06 Ağustos 2020 - 23:40 - Güncelleme: 06 Ağustos 2020 - 23:54

Şanlıurfa'da çok sayıdaki dramlı hayatlara bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde 10 yaşındaki H.A. Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesi'ndeki evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kayıp olarak aranan çocuk 5 gün sonra Gazinatep'te bulundu. Olayın perde arkasında dram vardı. Çocuk H.A. iddiaya göre henüz bebekken annesi tarafından terk edildi. Babası ve dedesiyle yaşayan H.A.'nın babası da şehirlerarası şoförlük yaptığı için H.A.'nın bakımı dedesine kaldı. Dedesi de Eskişehir'e mevsimlik işçi olarak gidince H.A. Şanlıurfa Otogarına gidip çocuklu bir ailenin arasına karışıp Gaziantep'e kadar gitti. Antep otogarında inen H.A. daha önce hiç gelmediği şehirde şaşkın ve endişeli bir şekilde etrafına bakarken polislerin dikkatini çekti ve polis ekipleri tarafından çocuk esirgeme kurumuna götürüldü. Günler sonra H.A.'nın kayıp olarak arandığı anlaşıldı. H.A. yeniden ailesine teslim edildi. H.A.'nın dedesine kavuşmak için yollara düştüğü öğrenildi.

Kayıp hikayesinin ardındaki bu dram yürek burkarken mevsimlik işçiliğin özellikle kentte binlerce hayatı pek çok açıdan olumsuz yönde nasıl etkilediğini bir kez daha göstermiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda