Urfa’da ’Geleceğin Gazetecileri’ yetiştiriliyor...

Urfa'da 'Geleceğin Gazetecileri' yetiştiriliyor...

Şanlıurfa ve bölgede bir ilk olan Gazetecilik Bölümü, eğitim ve öğretim hayatına 19 öğrencisiyle devam ederken; Haber Editörü Özlem Koçhan Çelik, geleceğin iletişimcileriyle buluşarak mesleki tecrübelerini aktardı

14 Şubat 2018 - 13:37

Basın sektörüne eğitimle donatılmış bireyler kazandırmak amacıyla Şanlıurfa ve bölgede bir ilke imza atılarak Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Gazetecilik Bölümü açıldı.

Mesleki tercihin ilk adımını oluşturan ve üniversiteye girişte ek puan sağlayan Gazetecilik Bölümü, Şanlıurfa'da bir dönemdir eğitim ve öğretime devam ediyor. Gazetecilik sınıfında toplamda 19 öğrenci eğitim görüyor. Şanlıurfa Ticaretliler Derneği Başkanı ve Eğitimci Niyazi Kocadağ, eğitimin mesleki açıdan önemini, gazeteciliğin kişisel ve toplumsal hayata yansımasını, öğrencilerin mesleke bakış açısını pekiştirmek amacıyla bir buluşmaya imza attı.Haber Editörü Özlem Koçhan Çelik'i davet eden Kocadağ, yeni nesil iletişimciler ile meslekte tecrübe kazanmış ismi bir araya getirdi.

Yaklaşık 1 saat süren buluşmada gazeteci Çelik, lise sıralarından Şanlıurfa'daki mesleki hayatına uzanan eğitim ve öğretim döneminden, mesleğin sağladığı pozitif ayrımcılıklarından, yaşanan zorluk ve mesleki etik kurallarına değindi. 

Soru- cevap şeklinde sona eren buluşmanın ardından Kocadağ, gazeteci Çelik'i başarı belgesi ve plaket takdim etti. Öğrenciler, buluşmadan dolayı her iki isme de teşekkür etti.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda