Urfa’da eğitimi tamamlanan tim için tören yapıldı!

Urfa'da eğitimi tamamlanan tim için tören yapıldı!

Şanlıurfa’da Asayiş Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timler Amirliği tarafından başlatılan ve 33 polisin eğitim aldığı ‘Motosikletli Polis Timi’ kursu bugün yapılan tören ile tamamlandı.

25 Eylül 2020 - 17:20 - Güncelleme: 25 Eylül 2020 - 18:47

Şanlıurfa’da Asayiş Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timler Amirliğinde eğitimi tamlanan 33 polis için bugün tören yapıldı.

Yapılan törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve polis memurlarının katılımı ile gerçekleşti.

Tören, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in konuşmasıyla ve kurban kesimi ile başladı.

Programda konuşan Vali Abdullah Erin; “Çok önemsediğimiz teşkilatımızın güzide birimlerinden birinde görev yapmaya layık görüldünüz. Kursu başarıyla tamamladınız. 33 kardeşimize inşallah bugün bu törenden sonra peygamberler kentinin, medeniyet şehrinin sokaklarına göndereceğiz. Görev aşkıyla büyük bir disiplin ile Urfa’nın sokakları; emniyeti, asayişi vatandaşımıza devlete bağlı olanlara güven, devletle problemi olanlara da korku salacaksınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Kursu başarıyla tamamlayıp bu görevi üstlendiğiniz için. Kazasız belasız görev yürütmenizi Allah’tan temenni ediyoruz.  Çok değerli kardeşlerim ülkemizin kritik bir şehrinde görev yapıyorsunuz. Hep birlikte son derece başarılı bir emniyet müdürünüz ve amirleriniz var. Ailenin birer bireyi olarak sadece polis olarak görev yapmıyorsunuz. Bir ailenin bir bireyi olarak görüyor sizi ruhen, fikren, zihnen her açıdan rahat ve huzurlu olmanızı ve görevinizi bu şekilde icra etmenizi elbette istiyoruz. Hepinizi tebrik ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyor, hepinize hayırlı hizmetler diliyor Allah sizi her türlü kazadan beladan korosun ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Eğitimi tamamlanan Yunus Polislerinin yaptığı gösteri ile tören sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda