Urfa’da bu görüntüler cezasız kalmadı! (Video izle)

Urfa'da bu görüntüler cezasız kalmadı! (Video izle)

Şanlıurfa'da iki aile, düğün sonrası maske ve asosyal mesafe kurallarını yok sayarak sokak ortasında dakikalarca halaya çekti. O anlarda bir şahsın da belinden çıkardığı silahıyla 7 el ateş etmesi üzerine, polis ekipleri olaya müdahale etti

09 Ekim 2020 - 09:20 - Güncelleme: 09 Ekim 2020 - 09:36

Olay, dün akşam saatlerinde Haliliye İlçesi Devteyşti Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, düğün sonrası konvoy oluşturan aileler, gelin ve damadı evine bıraktı. Evin önüne davul ve zurna ile giden aileler, kapının önünde halay çekti. Dakikalarca süren oyun havasında sosyal mesafe ve maske kuralları yok sayılırken, M.Y. isimli şahıs da belinden çıkardığı silah ile havaya ateş etmeye başladı.

Şahsın 7 el ateş ettiği anlar anbean amatör kameralara yansırken, sokakta bulunan çocukların da tedirgin olduğu anlar kaydedildi. Koronavirüs tehlikesinin pik yaptığı bugünlerde düğün sahiplerinin umursamazca davranışı üzerine, olay yerine polis ekipleri müdahale etti.

SİLAHA EL KONULDU, DÜĞÜN SAHİPLERİNE CEZA KESİLDİ!

İhbar üzerine evin önüne giden ekipler, silah sıkan M.Y.'nin ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Şahsın belindeki kurusıkı silaha da el konuldu. Düğün sahibi olan N.D. ve S.A.'ya ise maske kullanmamaktan, düğün yapmaktan ve sosyal mesafe kurallarına uymamaktan 5 bin 634 TL para cezası kesildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda