Trambüs Projesi Hazirana yetişebilecek mi?

Trambüs Projesi Hazirana yetişebilecek mi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin en önemli projelerinden biri olan ve yaklaşık 80 milyon TL’ye mal olacak olan Trambüs projesinin bitim tarihi olan 8 Haziran 2018’e yetişip yetişmeyeceği ise şimdiden merak ediliyor.

16 Mart 2018 - 08:32

Toplama merkezi ve Tarihi Hanlar bölgesi, Balıklıgöl, Şanlıurfa Müzesi, Divanyolu Caddesi, Kapaklı pasajı ve Atatürk Bulvarı güzergahında faaliyet gösterecek olan tranbüsün Şanlıurfa trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağı iddia ediliyor.

Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda sadece Tranbüs duraklarının oluşturulduğu bölgelerde sisteme bağlı olacak olan elektrik direklerinin dikimi gerçekleştirirken, Tranbüs araçlarının elektriksiz kullanılacağı alanlarda alt yapı çalışmaları halen bitmedi.

TRANBÜS PROJESİ 8 HAZİRAN’A YETİŞECEK Mİ?

Büyükşehir Belediyesinin Tarnbüs projesinin ihale bitim tarihi olan 8 Haziran’a kadar bitirilip bitirimeyeceği ise kamu oyu tarafından merak ediliyor.Projenin bitimine 84 gün kalmasına rağmen çalışmaların ağır aksak devam ettiğini gören Başkan Çiftçi,tranbüs projesinde sık sık incelemelerde bulunarak firma yetkilileri hakkında bilgiler alıyor.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda