Torunlarınıza kadar Borçlusunuz...

Torunlarınıza kadar Borçlusunuz...

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Belediyelerin israfına dikkat çeken Yanmaz,” Bir belediye başkanı misafiri geldiğinde onları 5 yıldızlı otellerde ağırlıyor. Devletin kesesinden yapıyor. Fakir fukaranın kesesinden yapıyor. Onun için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 1,5 katrilyon borcu var.”diye konuştu.

25 Ocak 2018 - 14:25

” BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1,5 KATRİLYON BORCLU”

 İl Başkanlığı’nda haftalık basın toplantılarına devam eden Yanmaz, Urfa belediyelerini topa tuttu. Yanmaz, belediyelerin israftan kaçınmadığını belirterek,”Urfa’yı idare eden idareciler, bir vurdumduymazlığın içerisinde. İnsanlar, ekonomik kriz yaşarken belediyelerimizin bir programı oluyor 5 yıldızlı oteller, Urfa’nın en lüks lokantaları, belediyelerin, iktidar partisinin bir etkinliği oluyor, bütün bilbortlar doluyor. Bir belediye başkanı misafiri geldiğinde onları 5 yıldızlı otellerde ağırlıyor. Devletin kesesinden yapıyor. Fakir fukaranın kesesinden yapıyor. Onun için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 1,5 katrilyon borcu var. Onun için şehir şehircilik değil, onun için belediyecilik değil. Lüks ve israf içerisinde, savurganlık içerisinde hareket ediyorlar. Muhalefet partisi olarak ifade ettiğimiz zaman, fanatikler, iktidar partisi taraftarları niye bize muhalefet yapıyorsun. Biz sizin hakkınızı savunmak için muhalefet yapıyoruz.”şeklinde konuştu.

‘URFA’DAKİ BELEDİYELERİ TEK TEK ALACAĞIZ’

“Urfa, Türkiye’nin 9. Büyük şehri. Her şey yerlerde sürünüyor. Belediye, üniversite, şehircilik, savurganlık desek aynı durumda.”diyen Yanmaz, şöyle konuştu:”Adam kayırmacılık, particilik desek,  aynı durumda. Bu nasıl memleket idaresi. Allah’ın Saadet Partisi gelecek. Biz bu hükümetten bu belediyeleri tek tek alacağız. Biz önümüzdeki seçimlerde bu belediyelerden tek tek alacağız. Urfalılar bizi takip etsin, bu zülme, israfa ve savurganlığa karşı iseniz herkesi Saadet Partisi çatısı altında bekliyoruz.”

‘TSK’YI DESTEKLİYORUZ’

Yanmaz,”Suriye’de Afrin bölgesinde teröristlere karşı savaşan Mehmetçik’e başarılar diliyorum. Ortadoğu’da şeyhlerin, emirlerin, idarecilerin maalesef ABD, İsrail ile işbirliği içerisindeler. İslam ülkelerinin çocukları, PKK, PYD, DEAŞ, El Kaide’ye heder olmaktadırlar. Bir bütün olarak düşündüğümüzde bizlere büyük üzüntü yaşatıyor. Saadet Partisi olarak Afrin’de Türk Silahlı olarak destekliyoruz. Barzani, ABD’nin ve İsrail’in figüranı oldu, bir gecede atıldı. Biz birlik beraberliğimizi, İslam birliğimizi oluşturursak her şeyin üstesinden geliriz.”dedi.

‘KADINLARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM’

Yanmaz, Güneydoğu’da artan son günlerde artan kadın cinayetlerine dikkat çekti. Yanmaz,”Bu gidişatın sorumluları kimlerdir? Kadın ve Aile Bakanlığı kurulmuş? Kadınlarımıza değer verelim, onları koruyalım. Kıymetlerini bilelim.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ruha haber ajansı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda