Telabyad’daki muhtaç ailelere yardım eli uzandı

Telabyad'daki muhtaç ailelere yardım eli uzandı

Akçakale’de faaliyet gösteren Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Barış Pınarı Harekâtı ile terörden temizlenen Suriye’nin Telabyad ilçesindeki yardıma muhtaç ailelere AFAD ile birlikte ulaşarak, gıda yardımında bulunuyor.

26 Ağustos 2020 - 12:20 - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 - 12:35

Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, muhtaç olan Akçakale’deki vatandaşların yanı sıra Suriye’deki Telabyad mıntıkasındaki vatandaşlara gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. Şanlıurfa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez ile birlikte AFAD personeli ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte Suriye’nin Telabyad bölgesine giden Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri Telabyad mıntıkasındaki terörden arındırılan köy ve kasabalarda AFAD tarafından daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Akçakale ilçe merkezinde aşevi ve giyim mağazası bulunan Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İş Adamı Ahmet Doğan yaptığı açıklamada, “Barış Pınarı Harekâtı ile terörden arındırılan Suriye’nin Telabyad mıntıkasındaki yardıma muhtaç olan vatandaşlara Türk Silahlı Kuvvetleri ve AFAD öncülüğünde gıda yardımlarında bulunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de Telabyad mıntıkasında aşevi ve giyim mağazamızı da açmayı planlıyoruz. Amacımız yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza ulaşmamızdır. Burada bizleri destekleyen ve yalnız bırakmayan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, AFAD Şanlıurfa İl Müdürümüze ve AFAD personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda