Taraftarlar tribünlere geri döner mi? İşte yanıtı

Taraftarlar tribünlere geri döner mi? İşte yanıtı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, katıldığı canlı yayında “Biz bu aşamada, herhangi bir şekilde seyircili oynamayı kolay görmüyoruz” dedi.

22 Mart 2021 - 17:00 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 17:41

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig ile birlikte profesyonel liglerde uzun zamandır oynanan maçlarda tribünlere seyirci alınmıyor. Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’un da bu nedenle seyircisiz oynadığı karşılaşmalar hakkında TFF Başkanı Nihat Özdemir, Beın Sports'ta önemli açıklamalarda bulundu.

Tribünlere seyircilerin dönebilmesi ile ilgili açıklamada bulunan Özdemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz bu yolda yürürken, TFF olarak karar alarak yürüyemiyoruz. Sağlık kurulunun kararları önemli. Aldığımız her kararda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığıyla sürekli temas halindeyiz, görüşmeler yapıyoruz. Bugünkü tabloya baktığımızda kırmızıların olduğu bir Karadeniz bölgesi var, bizim Süper Lig'de orada oynayan iki takımımız var. Bunun yanında İstanbul, neredeyse kırmızıya yakın seyretmekte rakamlar. Biz bu aşamada, herhangi bir şekilde seyircili oynamayı kolay görmüyoruz. Sayın Sağlık Bakanı ile yaptığımız görüşmelerde, 1 Nisan tarihine kadar seyircisiz oynama kararımız devam etmekte. 1 Nisan'da bir durum değerlendirmesi yapacağız, aşılanma durumu nedir, vaka sayısı nereye gidiyor, ona göre karar vereceğiz. Nisan sonrasında seyircili oynayıp oynamayacağımız, hangi oranda seyircili oynayacağımız, localarda seyirci olup olmamasını TFF tek başına alamaz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...