ŞUTSO Meclis toplantısı yapıldı: Gündem korona oldu

ŞUTSO Meclis toplantısı yapıldı: Gündem korona oldu

ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, “Alınan önlemler salgından mümkün olan en iyi biçimde korunma gerçekleştirdi. Fakat salgın devam ediyor ve bu süreçte kendimizi, personelimizi ve sevdiklerimizi korumak daha önemli hale gelmiştir” dedi.

08 Temmuz 2020 - 19:20 - Güncelleme: 08 Temmuz 2020 - 20:40

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, video konferans yöntemiyle dijital ortamda gerçekleştirildi.

Düzenlenen Meclis Toplantısında, Meclis Üyesi Hamza Tavas, gündem dışı bir konuşma gerçekleştirdi. Hamza Tavas'ın konuşmasının sonrasında olağan meclis toplantısına geçildi. Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, 2020 Haziran ayı Meclis Kararı, Hesaplar İnceleme Komisyonu Kararı, 2020 Haziran Ayı mizanının görüşülmesi, 2020 Haziran Ayı Faaliyetleri gündemiyle Meclis Başkanı Ahmet Altun başkanlığında, ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonunda dijital ortamda yapıldı. Toplantı, Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açılış konuşmasıyla başladı. Altun, konuşmasında şunları kaydetti:

“Koronavirüs salgını nedeniyle iş dünyası olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. İşletmelerimizde ve sosyal ortamlarımızda aldığımız tedbirlerle inşallah, salgının olası yeni dalgalarını başarıyla atlatacak bir durum oluşacaktır. İlimizde alınan önlemler salgından mümkün olan en iyi biçimde korunma gerçekleştirdi. Fakat salgın devam ediyor ve bu süreçte kendimizi, personelimizi ve sevdiklerimizi korumak daha önemli hale gelmiştir. İşyerlerimizde ve aile ortamlarımızda gerekli sosyal mesafe ve hijyen önlemleri ciddiyetle devam ettirilmeli, rehavet olmamalıdır.

Şanlıurfa ekonomisinin yeni yatırımlara, çevreci ve katma değeri yüksek üretim tesislerine ihtiyacı var. Bu yatırımları 6. Teşvik Bölgesinde yer alan ilimize kazandırmak hepimizin en temel görevidir. Tarımsal potansiyeliyle ülkemizin en önemli illeri arasında yer alan Şanlıurfa'da, modern tarım teknolojileri kullanarak sera gibi örtü altı üretimi arttırmak ilimizin kalkınmasına zemin hazırlayacaktır. Özellikle İhracata yönelik meyve, sebze ve kesme çiçek gibi ürünlerin üretimini teşvik etmeliyiz. Kentimizin, en ufak potansiyelini dahi boşa harcayacak bir lüksümüz yok. Bu anlamda hepimize görev düşüyor. İşbirliğiyle güç birliğiyle gayret ve azimle ilimiz için taşın altına elimizi koymalıyız. Normalleşme sürecimizin daha da hızlanmasını temenni ediyor, bu güçlüklerin üstesinden el birliği ile geleceğimizi bir kez daha yineliyor, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

Meclis Başkanı Ahmet Altun'un açılış konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı. Oylamaların akabinde Genel Sekreter Nihal Dörtkardeş, 2020 Haziran Ayı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda