SP’li Kasım Şaşkın istifa gerekçesini açıkladı

SP'li Kasım Şaşkın istifa gerekçesini açıkladı

Saadet Partisi (SP) Karaköprü İlçe Başkanlığından istifa eden Kasım Şaşkın, istifa gerekçesini yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Açıklamada, istifanın SP İl Başkanı Niyaz Yanmaz’dan dolayı kaynaklandığı belirtildi.

23 Şubat 2021 - 17:00 - Güncelleme: 23 Şubat 2021 - 17:24

Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığından ayrılma kararı alan Kasım Şaşkın, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın Milli Görüşün bu ideallerinde rahmetli liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve davasına her zaman sahip çıktığını Nemrut’ların karşısında İbrahimlerin safında yer aldığı aziz bir şehir olduğunu belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler bugün, şahsi çıkarlar uğruna davamızı feda etmeye çalışanlara karşı, bu davanın neferleri olarak mücadele etmekteyiz. Bu dava hiç kimsenin parasına, etiketine ve şahsına muhtaç olmadığını, kimsenin davaya şeref katmayacağını aksine dava ile şeref bulacağını kibir kulelerine hatırlatmak istiyoruz.  Tarih şahittir ki bugün bu davada bir makamda oturanlar, bu dava ile şan ve şeref bulmuşlardır. Bu kıymetli  milli görüş gömleğini üzerlerinden aldığımızda geriye bir hiç diyeceğimiz ceset vardır.

Bundan dolayıdır ki, yaklaşık bir yıldır  Şanlıurfa’da dahi bulunmayan İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz haddini aşarak, bu davayı kendi şahsi malı gibi görerek, astığım astık bir şekilde hareket etmeye başlamış bulunmaktadır. Cebindeki son parasını bu davaya harcayan mücahit gençleri, teşkilat mensuplarını adeta bir hiç yerine koymasına sessiz kalacak değildik.

“SESSİZ VE KAYITSIZ KALMAK DAVAMIZIN TEMEL ESASLARINA AYKIRIDIR”

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da genel merkezimizin genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız  Oğuzhan  Asiltürk başkanlarımızın emrinde davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Ancak şuan ki İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz’ın davamızı çıkarlarına kullanmasına sessiz ve kayıtsız kalmak davamızın ve inancımızın temel esaslarına aykırıdır.

Bu günden sonra, Şanlıurfa’da daha güçlü, daha azimli ve kardeşlerine saygılı, davasına sadık milli görüşçü Saadet Partililerle, Şanlıurfa’mızın yeniden hasret kaldığı günlere kavuşacağının müjdesini vermekten bahtiyarız. Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partili kardeşlerimizi aklı selim ile itidalli davranmaya davet ediyoruz.

Liderimiz Erbakan Hocamızın söylediği gibi, ‘ Ey yürekleri dağlar kadar büyük ve azimleri kayalar kadar sağlam Milli Görüşçüler, Saadet Partililer!  Ne olursa olsun, gelecekten asla ümit kesilmeyecektir.  Tarihe bakın, inancınıza sarılın.  Zulüm ebedi olmaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır.’ diyerek  Şanlıurfalı kardeşlerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyor, Allah’a emanet ediyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda