Sosyal medyadaki görüntülere başkandan da tepki

Sosyal medyadaki görüntülere başkandan da tepki

Sokak Hayvanlarını Toplama Projesi ile başıboş köpeklerin toplanma görüntülerine gelen tepkilerin ardından bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya üzüntüsünü dile getirip gerekli çalışmaların başlatıldığını duyurdu.

07 Temmuz 2021 - 00:40 - Güncelleme: 07 Temmuz 2021 - 08:20

Akçakale Belediyesi'nin ihale ile Sokak Hayvanlarını Toplama Projesi'ne tepkiler sürerken Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'dan da hayvanların toplanma usülüne tepki geldi.

Bugün belediyenin 9 milyon TL'lik ihale iddiaları ile hayat geçirilen proje kapsamında başıboş köpeklerin eziyetle toplama görüntüleri sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Tepkiler peş peşe gelirken Başkan Yalçınkaya da olaya duyarsız kalmadı ve bir açıklama yaparak konuyla ilgili gerekli çalışmaların başlatıldığını duyurdu. Başkan Yalçınkaya açıklamasında "Bugün medyaya yansıyan görüntülerin hayvansever bir ilçe olarak bilinen Akçakale'mizi olumsuz lanse etmesi bizleri derinden üzmüştür. Bundan sonrası için bu şekilde olumsuz ve kötü görüntülerin bir daha yaşanmaması adına hayvan toplama ekibimize gerekli uyarılar yapılmış, hayvan toplama esnasında mukavemet gösteren hayvanlara daha vicdani ve insani, kanunların gerektirdiği gibi veteriner hekim kontrolünde alınması yönünde gerekli çalışmalar başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda