Siverek’te seçim var! Vatandaş Resul Yılmaz’ı arıyor

Siverek'te seçim var! Vatandaş Resul Yılmaz'ı arıyor

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifa etmesinin ardından yeni başkan Perşembe günü yapılacak oylama ile belli olacak.

02 Aralık 2020 - 16:01

AK Parti'nin Meclis Üyesi Ayşe Çakmak'ı aday göstereceği büyük ihtimaller arasında yer alıyor. Çakmak'ın başkanlığı mecliste yapılacak oylamanın ardından netleşecek.

AK Parti'nin Siverek'te başkanlık görevini yürütecek isim ile ilgili yapılan istişare toplantılarından Meclis Üyesi Ayşe Çakmak ismi ön plana çıktı. Aydın'ın yardımcılığını yapan Meclis Üyeleri Cumali Karavar ve Hasan İzol’un belediye başkanı seçiminde aday olmak için istifa ettikleri iddia edildi.

Kimin başkan seçileceği henüz bilinmezken, aday olan isimlerden biri yarın yapılacak oylama ile Siverek Belediye Başkanlığına seçilecek.

SİVEREK'TE VATANDAŞ RESUL YILMAZ'I ARIYOR

Siverek ilçesinde Resul Yılmaz'ın Belediye başkanlığının sona ermesinin ardından bir türlü sular durulmuyor. 2019 yılında Resul Yılmaz'ın partisi tarafından aday gösterilmemesi tartışmaların fitili o günden başlamıştı. Siverek'te sokakta ve caddede şimdileri kime sorsanız Resul Yılmaz'ı aradıklarını söylediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...