Şiddete uğrayan çocuğa Başkan Beyazgül’den ziyaret

Şiddete uğrayan çocuğa Başkan Beyazgül'den ziyaret

Şanlıurfa'da su içmesine sinirlendiği iddia edilen bir esnaf tarafından şiddete uğrayan 9 yaşındaki çocuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret etti.

18 Kasım 2020 - 10:20 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 11:57

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde dükkanına gelerek, sürekli su içmesine sinirlendiği çocuğa şiddet uygulayan iş yeri sahibi Mahmut Arıcı gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs Arıcı savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Pişman olduğunu, bir anlık öfkesine yenildiğini belirten Mahmut Arıcı, hakimlik tarafından 'çocuğa karşı darp' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

ŞİDDETE UĞRAYAN ÇOCUĞU BEAZGÜL ZİYARET ETTİ

Yaşanan olay sosyal medyadan da tepkilere neden olurken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de şiddete uğrayn küçük çocuğu ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Beyazgül, "Geçtiğimiz günlerde şehrimizde yaşanan, medyaya da yansıyan insanlık dışı görüntüler hepimizi çok üzdü. Çocuğumuzu bir tanısanız, hayat dolu ve çok eğlenceli biri. Hepinizin selamını ilettim. Ömrün çok güzel olsun yavrum. Biz hep senin yanında olacağız" notunu düştü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda