SGK Genel Başkanı, Şanlıurfa’da Milletvekili Adayı Olacak.

SGK Genel Başkanı, Şanlıurfa'da Milletvekili Adayı Olacak.

Türkiye'nin başarılı Bürokratlarından ve Şanlıurfa'nın sevilen ismi SGK Genel Başkanı Mehmet Selim BAĞLI'da, Ak Parti'den Aday oluyor.

26 Nisan 2018 - 12:59

Şanlıurfa'lı hemşerimiz ve Şanlıurfa'nın yetiştirdiği en değerli büroklarlardan olan SGK Genel Başkanı Mehmet Selim BAĞLI Görevinden istifa etti ve  bugün ilerleyen saatlerde AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili Aday olacak.AK Parti cephesinde ise Mehmet Selim Bağlı en güçlü adaylaradan biri olarak göze çarpıyor. 

1999 yılında Maliye Bakanlığı, Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Bağlı, Ocak 2000-2007 döneminde Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu’nda, Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak çalışmaya devam etti. Bağlı, 2013 yılında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı oldu.

Dr. Mehmet Selim Bağlı, 18 Aralık 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sosyal Güvenlik Kurumu’na Kurum Başkanı olarak atandı.Evli, dört çocuk babası olan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda