Şanlıurfaspor’da yeniden Serdar Bozkurt dönemi

Şanlıurfaspor'da yeniden Serdar Bozkurt dönemi

Türkiye Futbol Federayonu 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Hakan Yılmaz'ın ayrılmasından sonra Serdar Bozkurt ile yeniden anlaşıldı.

30 Aralık 2021 - 21:33 - Güncelleme: 31 Aralık 2021 - 09:14

Sezonun başında Gürses Kılıç ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına Serdar Bozkurt getirildi ve 3 haftalık süreçten sonra hoca ile yollar ayrıldı ve o dönem takımın başına Ali Tandoğan getirildi. Ali Tandoğan ile 6 hafta çalışan Şanlıurfaspor istediği verimi alamayınca yolları ayırdı.

Ali Tandoğan ayrılığı sonrası kulüpten yapılan açıklamada Teknik direktör Hakan Yılmaz ile anlaşma duyurusundan 2 gün sonra yollar tekrar ayrıldı. Ailevi sebeplerden Hakan Yılmaz'ın ayrılmasından sonra kulüp eski teknik direktörü Serdar Bozkurt ile tekrar anlaştı.

Teknik direktör Serdar Bozkurt yeni kamp döneminde takımın başında olacak.

Kulübümüz Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt; 1 Ocak 2022 tarihinde kampımıza katılarak göreve başlayacaktır. Tüm Şanlıurfaspor camiamıza ve Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt'a hayırlı olmasını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...