Şanlıurfa Valisi sınırda incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Valisi sınırda incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ceylanpınar'ın ardından Suriye sınırında bulunan bir diğer ilçe Akçakale'ye giderek sınır güvenliği hakkında bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

24 Ocak 2018 - 09:10

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin devam eden Afrin Operasyon sebebiyle Şanlıurfa'da Suriye'ye sınırı bulunan ilçelere çıkarma yapıyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı bugün 5'inci gününe girdi. Harekat hız kesmeden devam ederken, Şanlıurfa'nın da 4 ilçeden Suriye'ye sınırı olduğu için güvenlik toplantısı yapıldı ve sınırda güvenlik üst seviyeye çıkarıldı.

Pazartesi günü taciz ateşlerinin açıldığı Ceylanpınar'a giderek incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gece ise Akçakale'ye çıkarma yaptı. İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İlçe Kaymakamı Hamza Özer, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca ile birlikte Akçakale 2. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Ufuk Küçük'ü ziyaret ederek sınır güvenliği konusunda bilgi aldı.

Vali ilçeden ayrılmadan önce Suriye sınırına sıfır noktada bulunan bir kıraathanede vatandaşlarla da sohbet etti

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda