Şanlıurfa Valisi Ayhan’dan İl Sağlık Müdürü Gülüm’e...

Şanlıurfa Valisi Ayhan'dan İl Sağlık Müdürü Gülüm'e plaket

Şanlıurfa'da düzenlenen 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında acil müdahale alanı oluşturularak yarışmaya katılan öğrencilere sağlık hizmeti sunulması dolayısıyla Şanlıurfa Valisi Ayhan tarafından İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gülüm'e plaket verildi.

17 Haziran 2022 - 15:16 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 - 15:29

Şanlıurfa'da 'Göbeklitepe' teması ve 'Ahican tarihin sıfır noktasında' sloganıyla 12 kategoride, Türkiye'nin yanı sıra 8 ülkeden finale kalan 5 bin 425 öğrenci ve öğretmenin 2 bin 453 robot projesi ile katıldığı 14'üncü Uluslararası MEB Robot Yarışması, 13-16 Haziran 2022 tarihlerinde GAP Arena Spor Salonu ve yerleşkesinde gerçekleşti.

GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde 14'üncü Uluslararası MEB Robot Yarışmasında acil müdahale alanı oluşturularak, 4 ambulans, 2 UMKE aracı, 2 UMKE lojistik aracı ve 40 sağlık personeli ile dört gün boyunca yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere sağlık hizmeti sunarak katkı sağlandığı için Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm’e plaket verildi.

Hızla değişen teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve nitelikli insan yetiştirmenin ancak bu tür organizasyonlarla olacağını belirten Prof.Dr. Mehmet Gülüm, “Yeni tip Kovid-19 salgını nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen yarışmaya, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak gençlerin ufkunu açan uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda