Şanlıurfa’da yetimlerin emeği duygulandırdı

Şanlıurfa'da yetimlerin emeği duygulandırdı

Afganistan’a yardım tırı çıkarmaya hazırlanan Şanlıurfa İHH’ın yardımına yetimler koştu.

20 Aralık 2021 - 09:42 - Güncelleme: 20 Aralık 2021 - 09:45

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi, Afganistan’a yardım göndermek için kısa süre önce kampanya başlatmıştı.

"Afganistan'a yardım" adı altındaki kampanya kapsamında İHH depolarına gelen battaniye, giysi ve ayakkabıların tasnif ve paketlemesini de 8-13 yaş arası 15 yetim çocuk gönüllü olarak yapıyor.

İHH Şanlıurfa Şubesi Başkanı Behçet Atila, şunları kaydetti:

“Malumunuz kardeş Afganistan halkı ekonomik olarak çok zor günler geçiriyor, kışın bastırmasıyla daha da şartlar zorlaştı. Son derece yardıma muhtaçlar. Bu münasebetle biz de İHH olarak ilimizde Afganistan’a yardım kampanyası başlattık. "Afganistan'a yardım" kampanyamıza gelen ayni yardım malzemelerinin tasnifini, gördüğünüz şu gönüllü yetim çocuklarımızla beraber yapıyoruz. Bunlar sponsorluğumuzdaki yetim çocuklarımızdır. İlimizde 3 bin 900 yetime sponsorluk sistemimizle nakdi olarak düzenli destekliyoruz.”

“ÇOCUKLARIN DESTEĞİ ÇOK ANLAMLI VE DEĞERLİDİR”

Bağışlarından dolayı hayır sahiplerine ve emeklerinden dolayı gönüllü yetim çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Atila, “Yetimlerin emek ve destekleriyle yardım eşyaları tasnif ediliyor, ayıklanıyor ve paketleyip/kolileyip Afganistan'a yola çıkaracağımız yardım tırımıza hazır hale getiriliyor. Bu yavrularımızın destek ve gayretleri bizim için çok anlamlı ve değerlidir. Bizi duygulandırıyorlar” ifadesini kullandı.

Atila, yardım tırının birkaç gün içinde Afganistan’a doğru yola çıkacağını kaydetti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda