Şanlıurfa’da tam kapanma öncesi yoğunluk yaşanıyor

Şanlıurfa'da tam kapanma öncesi yoğunluk yaşanıyor

Şanlıurfa’da tam kapanma öncesi kent merkezinin en işlek noktalarında trafik durma noktasına gelirken, alışverişe çıkan vatandaşlar çarşı ve meydanları tıklım tıklım doldurdu.

28 Nisan 2021 - 18:00 - Güncelleme: 28 Nisan 2021 - 22:20

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda artan koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00’e kadar tam kapanma kararı alındığını duyurdu. Yarın saat 19.00’da başlayacak olan 17 günlük tam kapanma öncesinde, Şanlıurfa’da kent merkezinin en işlek noktalarında trafik yoğunluğu ve kalabalık insan yoğunluğu yaşandı.

Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, şehir merkezinde araç yoğunluğunun yaşanmasına neden oldu. Abide kavşağı, Uçaksavar kavşağı ve Atatürk Bulvarı’nda trafik yoğunluğu nedeniyle yollarda metrelerce araç kuyruğu yaşandı. Haşimiye Meydanı ve Yıldız Meydanı gibi bölgelerde alışveriş yapan vatandaşlar alanları adeta lebalep doldurdu. Tam kapanma öncesi yaşanan yoğunluk tedirginliğe neden oldu.

Şanlıurfa’da şehir merkezinde yarın da hareketlilik yaşanması bekleniyor.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda