Şanlıurfa’da taciz davası ertelendi

Şanlıurfa'da taciz davası ertelendi

Şanlıurfa'da özel bir okulda eğitim gören 5 kız öğrenciye taciz ettiği iddiasıyla tutuklu bulunan Öğretmen M.K.E.’nin yargılandığı dava, 26 Nisan’a ertelendi.

23 Şubat 2021 - 11:40 - Güncelleme: 23 Şubat 2021 - 12:50

Şanlıurfa’da özel bir okulda Müzik Öğretmeni olarak görev yapan M.K.E., 5 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ve taciz ettiği iddiasıyla 2020 yılının temmuz ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu yargılanan Öğretmen M.K.E.’nin yargılanmasına Şanlıurfa Adalet Sarayı'nda devam edildi. 5 kız çocuğunun uzman eşliğinde alınan rapor ve ifadelerin yer aldığı dosyanın da bulunduğu davanın 26 Nisan’a ertelendiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Emine Çetiner ve üyeleri de, M.K.E.’nin yargılandığı davada mağdur öğrencilerin ailelerinin yanında yer alarak, duruşmayı takip etti.

BABA: ADALET İSTİYORUM

Bu arada mağdur kızlardan birisinin babası olan İ.H.N., "Duruşmanın ertelenmesine üzülüyoruz, biran önce bu şahıs hak ettiği cezayı almalıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza bu olayın üzerinde durulmasını ve adaletin gerçekten yana karar vermesini istiyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...