Şanlıurfa’da sağlıkta şiddet!..Doktoru darp ettiler

Şanlıurfa'da sağlıkta şiddet!..Doktoru darp ettiler

Şanlıurfa'da hasta olmadığı için hasta yakınına ilaç yazmayan Doktor Müslüm Çelik, önce hakarete uğradı daha sonra darp edildi. Doktor Çelik'i darp eden şahısların gözaltına alındığı öğrenilirken, Urfa Tabip Odası da açıklama yaptı.

20 Ağustos 2020 - 10:00

Aile Sağlık Merkezinde meydana gelen olayda hasta yakını, hastası olmadan Doktor Müslüm Çelik'e ilaç yazdırmaya çalıştı. Doktor Çelik'in hastayı görmediği için ilaç yazmayacağını söylemesi üzerine şahıs, sözlü hakaretlerde bulundu. Daha sonra hastaneden ayrılan şahsın, Doktor Çelik'i hastane dışında darp ettiği belirtildi.

Çevredeki vatandaşların müdahalesi sonrası Doktor Çelik, ismi öğrenilemeyen şahıslardan şikayetçi oldu. Kentte tepkilere neden olan olay sonrası şahısların ise dün gece gözaltına alındığı öğrenildi.

TABİP ODASI: ŞİDDET DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Urfa Tabip Odası, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

İşte, yapılan açıklama:

"Maalesef sağlıkta şiddet pandemi döneminde bile hala devam ediyor. Aile hekimi meslektaşımız önceki gün ASM’ye gelmeden yakınının ilacını yazdırmak isteyen kişiler tarafından ASM dışında darp ve hakaret edilmiştir. Meslektaşımıza karakolda ifade sürecinde avukatımızla eşlik ediyoruz. Şahıslar gözaltına alınmış olup cezalandırılmaları için sürecin takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...