Şanlıurfa’da saatler süren elektrik kesintisi isyan ettirdi

Şanlıurfa'da saatler süren elektrik kesintisi isyan ettirdi

Şanlıurfa'da yine saatler süren elektrik kesintileri yaşanıyor. Aboneler sorunun çözümü için karşılarında muhatap bulamadıklarını belirterek "Sıcak bizi boğacak. Saatlerce elektriksizlik büyük bir azaptır, korkunçtur" dedi.

25 Temmuz 2020 - 00:00 - Güncelleme: 25 Temmuz 2020 - 00:03

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da bunaltıcı sıcaklarda elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor.

Kent merkezi, kırsal fark etmeksizin sürekli yaşanan kesintilerin bu kez adresi Karaköprü İlçesi Akbayır Mahallesi Fatma Koç Camii karşısı oldu. Bugün saat 15.00'da kesinti yaşandığını belirten aboneler saatler geçmesine rağmen hala elektriklerin gelmediğini belirtti. DEDAŞ'ı aradıklarında "Arıza var" yanıtını aldıklarını ancak henüz bir çözüm bulunmadığını dile getiren aboneler "Dolap eridi, sıcak bizi boğacak. Urfa'nın en sıcak günlerinde, saatlerce elektriksizlik büyük bir azaptır, korkunçtur ve büyük bir saldırı gibidir" sözleriyle isyan etti.

Yaşadıkları çile için "Ne günahımız var acaba" diyen Şanlıurfalılar artık kesintiler nedeniyle mağduriyet yaşamak istemiyor ve yetkililerden kesin çözüm bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda