Şanlıurfa’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Şanlıurfa'da gıyabi cenaze namazı kılındı

Şanlıurfa’da İsrail'in saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

21 Mayıs 2021 - 15:00 - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 16:07

Balıklıgöl’de kılınan cuma namazı sonrası, İsrail'in Kudüs'te gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı eda edildi. Köklü Değişim Medya tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazında hayatlarını kaybeden Filistinli vatandaşlar için dua edildi.

Kalabalık adına basın açıklaması yapan Şanlıurfa Köklü Değişim Medya Temsilcisi Mehmet Göçmen, Filistin’e saldırılarda bulunan İsrail’i sert bir dille eleştirerek, “Bu saldırılarda tüm dünya iki şeye şahit oldu. Bunlardan birincisi, Mescidi Aksa’yı ve Kudüs’ü savunmak için her şeylerini feda eden Filistin halkının dillere destan olan direnişidir. Onlar ki, en gelişmiş silahlarla kendilerine saldıran işgalci Yahudilere karşı, ellerindeki sapanlarla, taş ve sopalarla savunmaya ve direnişle geçtiler. Bu öyle bir direniş oldu ki, Yahudi askerleri ve işgalci Yahudiler ne yapacaklarını ve nereye kaçacaklarını şaşırdılar. Biz buradan Müslümanların başındaki yöneticilere bir kez daha sesleniyoruz. Ey yöneticiler! Yahudiler ile imzalanan tüm ihanet anlaşmalarını iptal edin” dedi.

Basın açıklaması esnasında sık sık tekbir getiren kalabalık, “Kahrolsun İsrail” sloganları attıktan sonra alandan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda