Şanlıurfa’da Elif Bereket’in ilk mahkemesi görüldü

Şanlıurfa'da Elif Bereket'in ilk mahkemesi görüldü

Şanlıurfa'da üniversiteye hazırlanan kardeşi ile yaya olarak eve dönerken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Elif Bereket'in ilk davası görüldü.

04 Mart 2021 - 15:40 - Güncelleme: 04 Mart 2021 - 17:13

Şanlıurfa'da geçtiğimiz ocak ayında Elif Bereket (17), otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirmişti. Genç kızın ölümüne neden olan sürücü Ali Badıllı hakkında 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Sürücünün önündeki aracı makas atıp sağından geçmek isterken kazanın yaşandığı belirtilen iddianamede, Elif Bereket'in otomobilin çarpması sonrası 67,5 metre sürüklendiği ifade edildi.

İLK MAHKEMESİ GÖRÜLDÜ 

Elif Bereket’in hayatını kaybettiği olayla ilgili ilk mahkeme bugün Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda yapıldı. Duruşmada Ali Badıllı’nın tutukluluk halinin devamına ve olayla ilgili delillerin toplanması amacıyla duruşmanın ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verildiği bildirildi.

PARMAKSIZ: ELİF İÇİN ADALET İSTEDİK

Görülen davanın ardından açıklamada bulunan Av. Sultan Parmaksız, Elif için adalet istedikleri için Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda bulunduklarını belirterek, “Mahkemeden tutukluluk halinin devamına ve suç vasfının değişmesine yönelik görevsizlik kararı talebini istedik. Tutukluluk hali kabul edildi” dedi. Parmaksız, ilk davada belli başlı delillerin toplanmasına karar verildiğini ifade ederek, bir dahaki duruşma için gün beklediklerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...