Şanlıurfa’da düğün sektörü canlandı

Şanlıurfa'da düğün sektörü canlandı

Şanlıurfa’da, düğün sezonunun yeniden başlaması ile birlikte düğün davetiye satışlarında da büyük artış yaşandı.

02 Temmuz 2021 - 17:40 - Güncelleme: 02 Temmuz 2021 - 18:18

Bir buçuk yıldan fazladır dünyayı ve ülkemizi saran pandemi döneminde birçok sektör olumsuz etkilendi. Bu dönemden en çok etkilenenler arasında düğün ve davetiye sektörü de yer aldı.

Hatta birçok davetiye basan iş yerleri dükkânlarını kapatmak zorunda kaldı. Son yasakların kalkması ile birlikte düğünler artık kısıtlamalara tabi olmadan yapılabiliyor. Bu nedenle düğünlerin simgesi olan renk renk ve çeşit çeşit düğün davetiyelerine de rağbet arttı. Düğünlerin vazgeçilmez bir parçası olan davetiyeler onlarca çeşit, uygun fiyatlarıyla gelin ve damat adaylarını bekliyor.

ÇİÇEK: SATIŞLARIMIZ ARTTI

Davetiye basım işiyle ilgilenen Veysel Çiçek, düğün sezonunun açılıp yasakların kalkmasıyla işlerinin ve taleplerin arttığını belirterek, “Pandemiden dolayı düğün davetiyelerinin satışını toptan vurdu. Pandemi zamanında biz dükkanı bile açmadık. Yasakların kalkmasıyla beraber bir yoğunluk başladı. Yaşanan bu yoğunluğun bayramdan sonra da devam edeceğini düşünüyorum. Yasakların kalkmasıyla birlikte satışlar da arttı” dedi.

2 BİN TL’YE KADAR DAVETİYE BULUNUYOR

Veysel Çiçek, evlenecek olan çiftleri beklediklerini vurgulayarak, “Fiyatlar şu an en uygun olarak 60 liradan başlıyor 80-100-500 lira, modelden modele değişiyor. 2 bin liraya kadar devam eden bir fiyat listemiz mevcut. Şu an ortalama 5 katalog ürünümüz var bu kataloglarda 500-600 çeşit davetiye modelleri mevcut” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda