Şanlıurfa’da araçlar yaya kaldırımını işgal ediyor

Şanlıurfa'da araçlar yaya kaldırımını işgal ediyor

Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda araç sürücüleri otomobillerini yayaların geçmesi için yapılan kaldırımlara park etmesi tepki çekti.

31 Aralık 2021 - 15:30

Şanlıurfa’nın tarihi mekanlarından birisi olan Balıklıgöl platosu yanında kaldırıma onlarca araç park etti. Kaldırıma park eden araçlar nedeniyle yayalar kaldırımda yürümekte sıkıntı yaşadı.

İşgal nedeniyle asfalt yolda yürüyen yayalar zaman zaman hareket halindeki otobüs ve otomobillerle karşı karşıya geldi. Balıklıgöl’de vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraf Şanlıurfa’da trafik ve park sorununu ortaya koyuyor. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde kentin birçok yerinde araç park edecek yer bulunmuyor. 

Bazı sürücülerin umursamaz tavırları ise trafiği alt üst ediyor. Bölgede devriye gezen trafik araç ekiplerinin ise duruma sessiz kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Bu arada, araçlara gerekli cezaların kesilmesi için Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının konu ile ilgili olarak yetki istemesi ise Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından reddedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda