Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden duyuru! Çalışma...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden duyuru! Çalışma uzatıldı

Eski Urfa bölgesinde yıpranan ve deforme olan yolları revize eden Büyükşehir Belediyesi, 3 gündür devam eden çalışmaların kalıcı çözüm bekleyen altyapı sorunlarından dolayı 1 gün daha uzatıldığını duyurdu.

04 Mayıs 2020 - 00:00 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 11:48

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına dair duyuru yaptı.

Belediye tarafından tarihi bölgelerde bulunan Meşarkiye Caddesinin yıpranan ve deforme olan yollar yenileniyor. 2 gün süren sokağa çıkma yasağında başlatılan çalışmaların 1 gün daha uzatıldığı öğrenildi. 

Belediyeden yapılan açıklamada "Eski Urfa bölgesinde kalan ve vatandaşların yoğunlukla kullandığı Meşarkiye Caddesinin mevcut kilitli parke yolları yıpranmış ve deforme olmuştur. Bölge esnafı ve vatandaşların yoğun talebi üzerine 3 günlük sokağa çıkma kısıtlanması fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi, bölgede alt yapı ve üst çalışmalarına başlamıştır. Mevcut alt yapının deforme olmasından ve yeniden oluşturulabilmesi için bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat esaslı çalışmalar başlatılmıştır. Bölge esnafının ve vatandaşlarının rahatsız olmaması için 3 gün süresince tamamlanacak olan çalışmalar, kalıcı çözüm bekleyen altyapı sorunlarından dolayı 1 gün uzatılmıştır.  Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar ile birlikte vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı Bölge esnafımız ve vatandaşlarımızdan özür dileriz" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda