Şampiyonaya parkta hazırlanıyorlar

Şampiyonaya parkta hazırlanıyorlar

Spor salonlarında antrenman yapan Milli sporcular, salonların kapalı olmasından dolayı yasakların olduğu bu günlerde parklarda antrenmanlarını yapmak zorunda kaldılar.

21 Mayıs 2021 - 17:20 - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 17:34

Pandemi nedeniyle nerdeyse bir buçuk yıldır kapalı olan spor salonları, antrenman yapan sporcuları zor durumda bıraktı. Şampiyonalara katılmak isteyen sporcular, spor salonlarında hocaları ile birlikte veya bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyorlardı. Ancak spor salonlarının kapalı olmasından dolayı profesyonel oyuncular antrenmanlarını parklarda yapmak zorunda kalıyorlar. Pandemiden nasibini alan bazı sporcuların, Fatih Sultan Mehmet Parkında şampiyonalara hazırlandıkları görüldü.

Sporcular, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Pandemi dolayısıyla birçok esnaf etkilendi. Spor salonları da etkilendi bundan dolayı bizde bu süreçte sporcularımızın mağduriyetini gidermek için önümüzdeki uluslararası Türkiye şampiyonalarına, halka açık alanlarda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak hazırlıklarımızı bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Boş zamanları değerlendirmek açısından Türkiye ve Avrupa Şampiyonasına hazırlanan sporcu kardeşlerimiz için çalışmalarımızı yapıyoruz. Herkes şu an evde sporcular antrenmanlarına ara vermek zorunda kaldılar. Vücutlarına birden yüklenmemeleri için bizlerde parklarda bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızla Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil ederiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...