Rıdvan Söylemez: TİGEM işçileri Ceylanpınarlı olmalı

Rıdvan Söylemez: TİGEM işçileri Ceylanpınarlı olmalı

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, TİGEM'in Ceylanpınar'ın geleceği olduğunu kaydetti ve alınacak tüm işçilerin Ceylanpınarlı olması gerektiğini vurguladı.

16 Ekim 2020 - 09:20 - Güncelleme: 16 Ekim 2020 - 10:20

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, TİGEM'e alınacak işçilerle ilgili açıklama yaptı.

TİGEM'in Ceylanpınar'ın geleceği, ekmek kapısı ve umudu olduğunu söyleyen Söylemez,işletmenin Şanlıurfa'ya katkısının yeterli düzeyde olmadığını kaydetti. İstihdam ve üretim için vatandaşın gözü,nün TİGEM'de olduğunu belirten Söylemez, yapılacak olan daimi ve geçici işçi alımı için Ceylanpınarlı gençlerin seçilmesi gerektiğini belirtti.

Söylemez, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Memleketimiz için bu kadar öneme sahip bir kurumun dünyanın en büyün tarım işletmesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kadar büyük bir işletmenin maalesef ki memleketimize ve gençlerimize katkısı yeterli düzeyde değildir. Daha çok İstihdam ve daha çok üretim için tüm halkımızın gözü kulağı TİGEM'de ....

Yapılacak olan daimi ve geçici işçi alımının Ceylanpınarlı işsiz kardeşlerimiz için bir umut olmuştur. Tek çaresi TİGEM olan memleketimizin alınacak işçilerde yine önceliğin ve hatta tamamının Ceylanpınarlı gençlerimizden seçilmesini, bu gençlerimizin hem topluma kazandırılması, hem evlerine aş götürebilmeleri için halkımız için büyük önem arz etmktedir.

Alınacak olan işçilerin tamamının Ceylanpınarlı kardeşlerimiz arasından tarafsızca seçilmesi gençlerimizin hakkıdır. Çünkü biz Ceylanpınarlılar olarak, yıllardır TİGEM'de kanımızla canımızla mücadele ettik. Yeri geldi TİGEM topraklarında canlarımız gitti, babalarımız gecelerini gündüzlerine katarak TİGEM'e hizmet ettiler.

TİGEM yöneticilerimiz ve tüm siyasetçilerimizde bilmelidirler ki hakkımız olan TİGEM'in her daim takipçisi olacağız ve gençlerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız.

TİGEM alacağı tüm işçileri Ceylanpınarlı gençler arasında almalıdır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda