Parasını alamayınca yaktığı lastiklerle yolu kapattı.

Parasını alamayınca yaktığı lastiklerle yolu kapattı.

Rabia Meydanı'nın hemen yanında meydana gelen olayda, bir kişi meydanın düzenlenmesi işinde çalıştığını ve parasını alamadığını söyleyerek yolu yaktığı lastiklerle kapattı.

20 Nisan 2018 - 19:25

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Rabia Meydanı civarında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 23 yaşında olan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi yolu getirdiği lastikleri yakarak kapattı.Görenlerin şaşkına döndüğü olayda, etrafa 'paramı istiyorum' diye bağıran ve adının İbrahim olduğu öğrenilen şahıs, Rabia Meydanı'nda süren düzenleme işinde çalıştığını ve yaklaşık bin lira parasını alamadığını iddia etti. Lastiklerden bir anda alevlerin yükselmesi ile olayı fark eden vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine ilk olarak sivil polis memuru geldi ve genci sakinleştirmeye çalıştı ancak polisin bu çabası yeterli olmadı. Eline aldığı büyük bir taş parçası ile polisi kendinden uzaklaştırmaya çalışan şahıs, etrafa tehditler yağdırmaya da devam etti. Polisin kendisine müdahale etmesine izin vermeyen genç, meydanını yukarısına doğru hareketlendi ve burada bir vatandaşın da müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Bir süre polis ve çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.Yolda yanan lastikler ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucunda söndürüldü.

Kaynak: ajans urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda