Minibüsü karavana çevirip Türkiye turuna çıktı

Minibüsü karavana çevirip Türkiye turuna çıktı

Pandemi döneminde can sıkıntısından dolayı eşinin kendini evden defetmek istediği 40 yaşındaki Sercan Güven, satın aldığı bir minibüsü karavana çevirdi.

05 Nisan 2021 - 11:40 - Güncelleme: 05 Nisan 2021 - 11:41

Sınav ve Belgelendirme Uzmanı olarak görev yapan Sercan Güven, pandemi döneminde satın aldığı minibüsü karavana dönüştürmeye karar verdi. Kendi imkânlarıyla minibüsü dizayn ederek karavana çeviren Güven, iş için gittiği şehirlerde otellerde kalmak yerine aracında konaklıyor. Yatak odası, vitrin, konsol, TV ünitesi, güneş paneli, buzdolabı ve tüplü ocağın içerisinde yer aldığı karavanın, minibüsle birlikte toplamda 50 Bin TL’ye mal olduğu bildirildi. İş için ilk ziyaretini Şanlıurfa’ya yapan Güven, tüm şehirleri karavana ile gezmek istediğini belirtti. Güven, gittiği yerleri ve karavan hayatını çektiği videolarla sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşıyor.

EŞİ DEFETMEK İSTEDİ, KARAVAN YAPTI

Güven, yaptığı açıklamada, geçen sene pandemi sürecinden dolayı ülkede tam bir durgunluk yaşandığını belirterek, “O ara evde hanımla beraber fazla kalınca, her erkeğin başına geldiği gibi hanım beni defetmeye çalıştı. Gidecek yerim de yoktu, böyle bir minibüs alıp bu eşyaları değerlendirip kaçınılmaz son olan karavanı yaptık. Daha sonra hanım da yardım etti. İkimiz beraber herhangi bir ustaya gitmeden bu karavanı çok kolay yapabildik, yapımı 3 ay sürdü. Yalıtımlı olduğu için kışın bir sıkıntı yaşamadım” dedi.

“OTELLERDEN KURTULDUM”

2015 yılından bu yana sınav ve belgelendirme hizmetlerine danışmanlık verdiğini vurgulayan Güven, “Birçok belgelendirme şirketiyle çalışıyorum. Bundan dolayı da hep şehir dışına çıkıyorum. Bu karavanı yapmamın amacı eşimle birlikte gezmekti. Ancak işyerleri daha sonra açılınca eşim işine başladı. Ben de iş için şehirlere karavanla gidip gelmeye başladım ve otellerden de kurtulmuş oldum” şeklinde konuştu. Güven, karavanın çoğu insanın hayali olduğunu da dile getirerek, aracının vatandaşlardan çok ilgi gördüğünü söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda