Mahkum yakınlarından yaya geçidi talebi

Mahkum yakınlarından yaya geçidi talebi

Karayolları, yaya geçidi olmadığı için Şanlıurfa T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na giden mahkum yakınlarının yol çilesine yaptığı çalışmayla son verdi. Artık yayalar bariyerden atlamak zorunda kalmayacak

22 Ocak 2018 - 13:25

Şanlıurfa T Tipi  Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlüleri ziyarete giden yakınları, artık çileli bir yolculuğun mahkumu olmaktan kurtuldu.

Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 35’inci kilometresinde bulunan Ceza İnfaz Kurumu'na giden ziyaretçilerin önce araçlarını kurumun karşısındaki yola park etmeleri gerekiyor, ardından ise demir bariyerlerden atlayıp trafik akışının yoğun olduğu yoldan geçmek zorunda kalıyordu. Araçları bulunmayan mahkum yakınları da duraksız ve üst geçitsiz yolda aynı çileye mahkum oluyor, karşıdan karşıya geçişlerde çoğu hızla geçen araçlarla çarpışmaktan kıl payı kurtuluyordu.

Karayolları da bu talebe duyarsız kalmadı. Karayolları Şanlıurfa Şube Müdürlüğü; Şanlıurfa T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun önündeki karayoluna bir kavşak yaptı. Demir bariyerleri kaldıran karayolları böylece yayaların karşıdan karşıya geçme sorununu hallettiği gibi, araçlara da kolaylık sağladı.Mahkum yakınlarının ve duruşmaya giden hukukçuların ulaşım çilesi sona ermiş oldu. 

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda