Kurban Bayramının 3 günlük bilançosu açıklandı

Kurban Bayramının 3 günlük bilançosu açıklandı

Arife gününden bu yana yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi hayatını kaybetti, 169 kişi de yaralandı.

02 Ağustos 2020 - 10:40 - Güncelleme: 02 Ağustos 2020 - 12:08

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi yaşamını yitirdi, 72 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin başladığı arife gününden bu yana farklı şehirlerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 14 can kaybı yaşandı. 169 kişi ise hastanelerde tedavi altına alındı. Son ölümlü kaza haberi Adana'nın Pozantı ilçesinden geldi. Adana-Ankara yolunun Şekerpınarı mevkiinde otomobille midibüs çarpışması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi. 


ŞANLIURFA DA LİSTEDE

Dün ise Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kaza oldu. Bozova-Halfeti yolunda bir minibüs ve kamyonet çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı. Yine Urfa'da yaşanan başka bir kaza da, Halfeti-Şanlıurfa kara yolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Aracın takla atması ile sürücü Mukaddes Akyol olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Davut Akyol (35), Bilal Mert Akyol (11) ve Emir Akyol (5) 112 Acil Servis ekiplerince Halfeti Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kentte meydana gelen iki kazada 18 kişi yaralandı ve 1 kişi hayatını kaybetti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda