Kılıç: "Lig bitmedi, çok zorlu süreç var"

Kılıç: "Lig bitmedi, çok zorlu süreç var"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ligde kalan 8 maçın final havasında geçeceğini belirterek, Sarı-Yeşilli ekibin ligde kalabilmesi için başarılı sonuçlar almak istediklerini söyledi.

29 Mart 2021 - 14:20 - Güncelleme: 29 Mart 2021 - 16:28

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından yükselişe geçerek, küme düşme potasından kurtulan Sarı-Yeşilli ekip, Sarıyer maçını da kazanarak iyi gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

“LİG BİTMEDİ, ÇOK ZORLU SÜREÇ VAR”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Bizim Haber Ajansı'na (BİHA) yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir süreçte görev aldıklarını belirterek, “O süreç içerisinde daha önce söylemiştim çok fazla yapabileceğimiz bir şey yok. En azından çocukları biran önce toparlayıp, adapte edip lige ve maçlara konsantre etmekti. Sağ olsun kardeşlerimizle oturup konuştuk. Onlarda önemli özveride bulundular. Bu 4 haftalık süreci istediğimizin de üzerinde geçmeyi başardık” dedi.

“Ama lig bitmedi bir avantajı ele geçirdik ama çok zorlu bir süreç var kalan maçlar oldukça zorlu devamını da en iyi şekilde getirmek lazım” diyen Kılıç, şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikli olarak Şanlıurfaspor için lazım olan ligde kalma puanına ulaşmak buna ne kadar erken ulaşırsak o kadar bizim için büyük avantaj, bütün amacımız bu sene takımı ligde tutabilmek.  Dediğim gibi bunlarda kolay olmuyor, hafta hafta çok zorlu süreçlerden geçiyoruz, her hafta bir final oynuyoruz. Bu hafta da çok önemli bir oyun oynayacağız, final oynayacağız. 8 Mayıs’a kadar bizim için bütün maçlar önemli, her maç bir final havasında geçecektir.”

“URFA FUTBOLU SEVİYOR”

Şanlıurfa şehrinin futbolu sevdiğine de dikkat çeken Kılıç, “Evet ben Urfa’da daha önce bir çok maçta bulundum rakip takım olarak orada taraftarın gücünü çok net gördüm. Urfa şehri taraftarı futbolu çok seviyor, kulübünü, takımını çok seviyor bunu da zaten yolda, sokakta çok rahat görüyoruz. Derneklerin kulübe bakış açısını, onların sinerjisini görüyoruz yanımızda. Ben o konuda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

“ŞANLIURFASPOR BULUNDUĞU YERİ HAK ETMİYOR”

Tecrübeli Teknik Direktör Kılıç, Şanlıurfaspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini ve en az bir üst ligde olması gerektiğini de ifade ederek, “Çünkü buna imkanları var, şehrin isteği var, arzusu var ama süreci doğru yönetmek lazım. Şanlıurfaspor, Urfa’nın dışa açılan en önemli pencerelerinden birisi. İşte burayı çok doğru yönetmek lazım, planlı yönetmek lazım kısa, orta ve uzun vadede planlar yapılması lazım. Günü birlik hareketler maalesef kulüplere zarar veriyor dolayısıyla Şanlıurfaspor’a da zarar veriyor. Gelinen süreç ortada, biran önce kulübün bu noktadan çıkıp, var olan sorunların biran önce çözülüp ligde kalacak şekle getirmek lazım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...