Kentte genç nüfus varken neden Japon çocuk?

Kentte genç nüfus varken neden Japon çocuk?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ŞUSKİ için hazırladığı tanıtım klibinde şehirde o kadar çocuk varken Japon olduğu düşünülen bir çocuğun oynatılmasına akıl sır erdirilemedi.

02 Mart 2018 - 18:12

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki su ile ilgili bir video klip hazırladı. Hazırlanan video klip ise Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından “Suyun Şanlıurfa’daki Yolculuğu. Su Hayattır, Suyu İsraf Etmeyelim…” sloganıyla yayınlandı.

Video klipte herhangi bir sorun bulunmazken, Türkiye’nin en çok genç nüfusunun bulunduğu Şanlıurfa’da başka milletten bir çocuğun oynatılması ise tartışmalara neden oldu. Başka milletlere Türkiye Cumhuriyeti olarak saygımız sonsuz olsa da Türkiye’nin en genç nüfusu sahip olan kentinde genç nüfusun Büyükşehir Belediyesi tarafından geri atılması da birçok kesim tarafından eleştirilere neden oldu.

Her cümlesinde Şanlıurfa’nın genç nüfusuyla gurur duyduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin video klipte Şanlıurfalı genç ya da gençlere yer vermemesinin altındaki neden ise bilinmiyor.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda