Kazada hayatını kaybeden asker toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden asker toprağa verildi

Erzincan’da vatani görevini tamamladıktan sonra memleketine dönerken Siverek İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ömer Faruk Keser (21) defnedildi.

26 Şubat 2021 - 14:20 - Güncelleme: 26 Şubat 2021 - 16:33

Siverek’te geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman Ömer Faruk Keser’in cenaze namazı Eyüp Peygamber Camii’nde kılındı. Cenaze namazına Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Keser ailesi ile sevenleri katıldı. Cenaze namazı esnasında Keser ailesinin yakınlarının gözyaşı döktüğü görüldü.

İl Müftüsü Mehmet Taştan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Keser’in Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, tekbirler eşliğinde cenaze aracına konuldu. Keser’in cenazesi daha sonra götürüldüğü Yeni Asri Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada dün Siverek’te meydana gelen trafik kazasında Ömer Faruk Keser hayatını kaybederken, akrabaları Mehmet Keser, Ömer Faruk Keser (17) ve Cansu Kaysioğlu (21) da yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda