Kadroya geçenlerin isim listesi neden toplu açıklanmıyor?

Kadroya geçenlerin isim listesi neden toplu açıklanmıyor?

CHP İl Saymanı ve Başkan Yardımcısı Neşe Tanal, atanmış Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Tanal,”Kadroya geçen taşeron işçilerin tam isim listesini neden açıklamıyor? Şanlıurfa’daki ilçe belediyelerin açıklanmasına rağmen neden Büyükşehir Belediyesi açıklamaktan kaçınıyor.”dedi.

01 Mart 2018 - 12:07

 Atanmış Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye muhalefet partilerinden sert eleştiriler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa’daki birçok ilçe belediyesi, taşeron düzenlemesiyle kadroya geçen isimleri tek tek açıklarken Büyükşehir Belediyesi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

VİP TORPİL VE AKRABALARINI MI İŞE YERLEŞTİRDİ ?

Kamuoyu, saklamanın gerekçesini ise vip torpil ve kendi akrabalarını işe yerleştirdiğine yönelik yorumlanmaya başladı.

CHP İl Saymanı ve Başkan Yardımcısı Neşe Tanal, atanmış belediye başkanı Nihat Çiftçi’ye seslenenerek,”Kadroya geçen taşeron işçilerin tam isim listesini neden açıklamıyor? İlçe belediyelerin açıklanmasına rağmen neden Büyükşehir Belediyesi açıklamaktan kaçınıyor? Nedeni kadroya geçenlerin arasında akrabalarının çoğunlukta olması mı?

Belediyenin gelir ve giderini neden kamuoyuna açıklamıyor? Şeffaf belediyecilikten söz ediyor ama şeffaflık havada kalıyor?” sorularını yöneltti.Büyükşehir Belediyesi’nden tepki ve eleştirilere yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda