İYİ Parti İl Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti İl Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Fedai Çakmaklı hakkında suç duyurusunda bulundu.

28 Mart 2021 - 16:20 - Güncelleme: 28 Mart 2021 - 16:34

Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik, kantincilere dağıtmak üzere Haliliye Belediyesi'nden teslim alınan yardımları kendisi almış gibi gündeme getiren İyi Parti Şanlıurfa İl Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu. Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik, hakkında yapılan paylaşımlar ve haberlere ilişkin açıklamada bulunarak,

Pandemi sürecinin ilk ayları olan Mayıs ayının 2020 yılında, süreçten en olumsuz etkilenen kesimin ilk etapta okullar kapandığından dolayı kantincilerin olduğunu belirterek, “Bakkallar ve Bayiler Odası’nın girişimiyle Haliliye Belediyesi tarafından oda yetkililerine teslim edilen gıda paketlerinin dağıtımına yardımcı olmak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri olarak bir çalışma yürütmüştük. Alınan gıda paketlerinin sayısı ve teslim edilen ailelerin isimleri ve imzaları tutanakla kayıt altındayken ve tüm bu süreç basın mensuplarınca takip edilirken, arkadaşlar arasındaki bir espri, çıkar amaçlı bir şahıs tarafından manipüle edilerek aradan geçen 10 ay gibi bir süre zarfına rağmen servis edilmiştir” dedi.

“MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ BU KONUYA ATLADILAR”

Başkan Çelik, maalesef başta İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı olmak üzere amaçları ne olduğu herkesçe malum olan kesimlerin mal bulmuş mağribi gibi bu konuya atladığını vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

“Görüntüyü izleyen hakkaniyetli her insan çekilen görüntünün espri amacıyla çekildiğini fark etmiştir. İş insanları olarak bizim her zaman hayat felsefemiz şehrimizin ekonomisi kalkındırmak olmuştur. Bunu yaparken de en zor zamanlarında sıkıntıda olan insanların yardımına koşmak da olmuştur. Bedeli ne olursa olsun bu anlayışımızdan vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Kureyşi Çelik’i hedef alarak iktidarı vurma planı yapan İYİ Parti’nin il başkanı, günübirlik siyaset uğruna en büyük zararı dar gelirli insanlara verdiğini fark edemeyecek kadar da sığ düşünceli olduğunu sergilemiştir. Hakkımda yayınlanan olumsuz haberler ve sosyal medyadaki paylaşımlara ilişkin suç duyurusunda bulunduğumu ve müfterilerle yüce yargı önünde hesaplaşacağımı bu vesileyle duyurmak isterim.

Kamuoyuna saygıyla…”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda