İş Adamı Günak’tan ABD Başkan Adayı Biden’a tepki

İş Adamı Günak'tan ABD Başkan Adayı Biden'a tepki

Şanlıurfalı iş adamı Günak , ABD Başkan Adayı Biden'ın açıklamalarına tepki göstererek, "Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a yönelik alçak sözleri sarf eden Biden bilmedir ki, Türkiye, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde güçlenerek yoluna devam edecektir." dedi.

16 Ağustos 2020 - 18:22 - Güncelleme: 16 Ağustos 2020 - 18:34

’Türkiye'nin istikametini, sadece bu aziz millet belirler’’ diyen iş adamı Mehmet Günak,  ‘’Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde önüne çıkarılan tüm engelleri aşan Türkiye'yi hiçbir güç durduramaz. Türkiye'nin istikametini, sadece bu aziz millet belirler. Türkiye'ye, istikamet belirleme cüretine yeltenen tüm şer odaklarına hadlerini 15 Temmuz’da bildiren bu millet, bu şer odaklarına her zaman ve koşulda had bildirmekten çekinmeyecektir. Ekonomimize kur üzerinde saldırı düzenleyen, Doğu Akdeniz'deki haklarımızı gasp etmek için çevirdikleri türlü türlü entrikalar ile bu millete istikamet belirlemek isteyenlerde, her daim  kaybetmeye mahkumdur" dedi.
"Kürtlerin inandığı, güvendiği ve desteklediği tek lider Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır."
 diye açıklamasını sürdüren 
İş adamı Mehmet Günak, "Sadece Türkiye'de değil, tüm Dünya’da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine inanan, ona güvenen ve destekleyen tüm insanlar bugün bir daha görmüşlerdir ki, Dünyanın her yerine acı, gözyaşı ve sefalet götüren devletlerden birini yönetmeye aday olan ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a yönelik alçak sözlerinin tek manası vardır, o manada şudur: Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın varlığı,  sömürü  planlarının gerçekleşmesi önündeki en büyük engeldir ki, bugün ABD seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan hedef seçilmiştir’’ ifadelerini kullandı.

 "ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın muhalefet ve Kürt milleti hakkında sarf ettiği sözlerin, Türkiye'ye karşı yürütülen terör eylemlerinin, darbelerin , saldırıların demokrasi karşıtı eylem ve söylemlerin kimler tarafından yapıldığını göstermiştir" diyen Günak açıklamasını şöyle sürdürdü:

"18 yıldır iktidarda bulunan AK Parti'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine inanan ve oy veren %52’nin içinde yer alan Kürtlerin inandığı, güvendiği ve desteklediği tek lider Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır ve bunu hiçbir dış mihrap  değiştiremez."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda