İnternetten aldığı buzdolabı hasarlı çıktı

İnternetten aldığı buzdolabı hasarlı çıktı

Şanlıurfa’da yaşayan bir kadının, internet üzerinden satın aldığı buzdolabı hasarlı çıktı. Hasarlı çıkan beyaz eşya, kadının elinde kaldı.

10 Haziran 2021 - 17:40 - Güncelleme: 10 Haziran 2021 - 21:22

Türkiye’nin en çok bilinen ve en çok kullanılan internet alışverişinin gerçekleştirildiği beyaz eşyadan giyecek sektörüne kadar birçok ünlü firma ile iş birliği yaparak internet satışı gerçekleştiren Trendyol online alışveriş sitesi, bir furyaya daha imza attı. Bu kez mağduriyetin yaşandığı yer Şanlıurfa oldu.

Online internet alışveriş sitesi olan Trendyol’dan evine buzdolabı almayı planlayan Nurbanu Kıyaklı isimli kadın, 5 bin 600 TL değerinde buzdolabı siparişi verdi.

ÜRÜN HASARLI ÇIKTI

Siparişin eve gelmesi üzerine yetkilileri arayan kadın, ürünün kurulumunun sağlanması için firma ekiplerini eve çağırdı. Eve gelen yetkili firma çalışanları, ürünün hasarlı olduğunu iddia ederek kurulumu yapmadı. Hasarlı ürün için tutanak tutan ekipler, lojistik firmadan da tutanak istedi.

Ancak lojistik firmasının, bu şekilde bir uygulamalarının olmadığını iddia ederek, tutanak için gerekli işlemi gerçekleştirmedi. Yaşanan bu durumun ardından ürün kadının elinde kaldı.  Durumdan şikâyetçi olan Kıyaklı, diğer alıcı müşterilerin de kendisini gibi mağdur olmaması için uyarıda bulunarak, sosyal medya hesabı üzerinden Trendyol internet sitesi yetkililerine sistem etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda